Arnold Elbers

w

Arnold Elbers

(Enschede, 1962)
Vakgek uit het analoge tijdperk, maar weet zijn weg goed te vinden in deze digitale tijden. Aanspreekpunt voor campagnes van idee tot uitvoering.

Lijfspreuk: de deadline is heilig en afspraak is afspraak

Wij maken optimaal gebruik van uw merkdragers om zo effectief mogelijk te communiceren met uw doelgroep. Wij verzorgen het traject van idee en concept tot de implementatie van uw merk op uw merkdragers.

Voertuigparken, bewegwijzering, websites, verpakkingen, bedrijfskleding en drukwerk: uw merkdragers bepalen voor een groot deel de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw merk. Het is een uitdaging om deze dragers optimaal in te zetten voor uw bedrijfs- of merkcommunicatie.

Het communiceren van uw (beeld)merk op uw merkdragers en -processen is lastig. Denk aan consistentie, zichtbaarheid, duurzaamheid, milieubewustzijn, kosten, borging en beheer. Onze specialisten helpen u om de verbeterpunten te vinden en vervolgens ook door te voeren. Dan presteert uw merk op visueel, organisatorisch en financieel gebied weer optimaal.

Uw merk en huisstijl zijn een kostbaar bezit. Wij hebben de kennis in huis voor een juist beheer en onderhoud van uw merk en huisstijl. Uw merk en huisstijl blijven van waarde en bent u verzekerd van een blijvend optimale uitstraling. Daarbij bespaart u tijd en geld.

 

arnold@elberscc.nl
06 15 53 00 63